3. 1. 2010

Neviem si poradiť

Už nejaký čas sa nemôžem dostať na iný svoj blog ( http://haston.bloguje.cz/ ), pretože sa mi tam vnucujú webnoviny.sk. Po dvoch-troch sekundách sa moja stránka stratí a zakryje ju stránka webnovín - bez možnosti odstrániť ju...
Nechápem, že sa opovažuje ktosi takýmto spôsobom znemožňovať fungovanie blogu. Na celej ploche elaborátu som nenašiel možnosť zatvoriť ich stránku obvyklým spôsobom. Už si neviem rady.
Akým právom si môžu niečo také dovoľovať?! Takáto prax rozhodne webnoviny.sk nectí a určite si už,  po negatívnej skúsenosti s nimi, nič od nich nenechám uverejniť na žiadnej svojej stránke.
Dokáže mi snáď niekto poradiť, ako sa dotieravcov zbaviť, aby som mohol pokračovať aj na tamtom blogu?

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Hastone, zkusila bych změnit styl (vzhled blogu)a pak vrátit původní. Možná jsi jen něčím nechtěně pohnul. Je to velká škoda, že tvůj blog nejde číst. A je to divné. Pokud vím, nikomu jinému se tohle nestalo.

Ještě bych poradila zeptat se na Bloguje, ale ze zkušenosti vím, že z nich vydolovat nějakou odpověď dá práci :-). Radši si zkouším vždycky poradit sama. Jessie

Anonymný povedal(a)...

Škoda Hastone,že ti ten druhý blog nefunguje.Ráda jsem na něj chodila.Mohl by sis snad založit jiný a trochu jinak ho pojmenovat,určitě to bude rychlejší,než čekat,že admini něco opraví,pokud tedy opraví.Hezký večer přeji.janalaka

Anonymný povedal(a)...

Ahoj, ani mne sa nepodarilo dostať na tvoj blog, je to smutné.
Aj tebe krásny Nový rok 2010!!!

www.ludka-gregusova.blog.cz

haston povedal(a)...

ďakujem všetkým, ktorí sa dostali aspoň na tento blog. snažím sa situáciu riešiť komunikáciou s agentúrou sita. dúfam, že sa mi to podarí bez použitia nejakých iných prostriedkov.

Anonymný povedal(a)...

Ahoj, opäť som dnes skúšala tvoj druhý blog ale stále sa neda otvoriť. Držím palce, nech sa to napraví a dúfam, že pomôže rada, ktorú si dostal.
Pekný dník
Ľudka - ludka-gregusova.blog.cz